Tempahan Jahit Manik (Tudung / Baju )

Nak buat tempahan jahit manik?

Tempahan Jahit Manik

1. Email (atiezah@rocketmail.com )call and sms kepada saya (019 9630377) untuk confirm ingin membuat tempahan,
2. Penghantaran baju/ tudung boleh by hand atau by post.
3. Tempoh tempahan bergantung kepada jenis paten/design dan keizinan masa. Secara umumnya, tempoh menjahit manik adalah sekitar 2- 3 hari sehingga 1 minggu (tidak termasuk tempoh pos) untuk sehelai baju / tudung.
4. Selepas tempahan siap, saya akan call/sms. Mengenai pembayaran pula, bagi tempahan yang by hand boleh bayar semasa baju / tudung diterima.
5. Bagi yang pos, anda dikehendaki membayar terlebih dahulu sebelum saya mengepos kembali baju / tudung anda itu.
6. Bayaran boleh dibuat secara bank-in di akaun BSN@ Maybank @ CIMB (no akaun akan diberikan semasa urusniaga). (Diingatkan juga, bayaran pos juga dikenakan kepada pelanggan dan free post sekiranya tempahan melebihi RM120)
7. Last but not least, selamat bergaya dengan manik anda.
8. Tudung dari jenis Z And Z juga disediakan. Kepada yang berminat hanya nyatakan warna,saiz ( S.M,L,XL )dan design jahitan manik yang dikehendaki..in sya Allah saya akan sediakan.
Apa2 hal just sms atau emailkan pada saya detailnyer...ok....

Kaedah pengiriman yang terpantas ke mana-mana destinasi di seluruh Malaysia dengan kemudahan "Track & Trace". Setiap kiriman boleh dipantau melalui laman web Pos Malaysia di http://www.pos.com.my atau dengan menghubungi Khidmat Pelanggan Pos Malaysia di talian 1 300 300 300.

Penghantaran akan dibuat selepas bayaran di terima sahaja. Setiap kali buat pesanan, sila berikan NAMA & ALAMAT penuh anda ke no. 019 9630377. Kegagalan anda memberikan info lengkap mengakibatkan pesanan anda tidak dapat di hantarkan.

Temuduga Pelantikan ke jawatan tetap PPPS gred DG41

Hai....berdebar - debar...tak tahu nak cakap aper...nak baca aper pun tak tahu...yeala banyak sangat nak kena mikir ninn....suka pun ada, takut pun ada... suka - kerana dah dipanggil temuduga...takut pulak - takut dok dapat jawab....malu-malu.....
Aku kena temuduga pada hari Rabu 29 sept. nin jam 10 pagi...dah banyak kutip buku berkaitan pendidikan tapi tak tahulah terbaca ker tidak nin...aktiviti sekolah pun berlambak lagi nak kena buat...nasib baik dah prepare semua tunggu langsungla pulak,.... hari Isnin nin...ada hari panitia Seni...aku yang uruskan jugak....pah tu Rabu...jeng...jeng.... aku kena temuduga la...sekali dengan abang aku di tempat yang sama...alhamdulillah....
Doakan aku yea kawan-kawan...nanti aku upload soalan-soalan yang aku kena nanti...insyaallah

Sambungan : 30 September 2010
Aku akan ditemuduga pada jam 10.00 pagi kat politeknik kota....pagi gi sekolah dulu..hantar Najwa ke sekolah..kebetulan suami aku pun kena sekali , jadi aku tunggu dia gi ambik kat sekolah la.. Lebih kurang jam 9.00 pagi aku dan suami dah tiba kat sana....aku giliran yang ke 14 dan suami selepas aku.... berdebarnyer..semua orang dengan nota masing2...bagi aku kalu membaca pada waktu begini memang dah tak masuk dah..jadi aku just tengok jer gelagat orang sambil belek2 akhbar di tangan..kebetulan dalam library politeknik jadi banyakla paper kat dalam tu...lepas satu, satu aku baca ...bukan apa untuk mengelakkan rasa gemuruh...alhamdulillah sampai giliran aku untuk disemak kandungan fail...cukup semua..lepas satu halangan...kadang2 tu tumpang dengar jugak apa soalan yang ditanya oleh orang2 yang terdahulu...aku kena bilik no 2, penemuduga lelaki India....memang banyakla yang dapat imput dari kawan2 yang sebelumnya...tak ada satu pun yang sama..ada yang kena bercakap bahasa inggeris, alhamdulillah aku tak kena macam tu, ada yang sampai menangis bila keluar sebab tak boleh dijawab....lagila aku berdebar...bila sampai jea turn aku mennggu di pintu, berdebar bukan kepalang..sampai nak terkencing aku dibuatnyer...yeala aku boleh dengar orang yang sebelum aku tu bercakap...rancak sekali....soalan yang ditanya tak pulak aku dengar...tapi adalah dia tengah baca FPN...aku pun cuba jugak mengingat kembali FPN....ada yang hiliang begitu jer...keluar semula nota kecik yang aku tulis pasal FPN tu...ingat balik word by word....lepas tu aku dengar dia hurai pasal FPN...lepastu aku tak dengar apa2 dah....mungkin dah cakap slow tak....sampai aku tak dengar...entahlah...lagi gabra aku kat luar nin...keluar jea cikgu tu...dalam 15 minit dia kat dalam....aku tengok dia mengeleng2kan kepala....alamakkkkkk..aku pulak..jam kat dinding dah 12.10....aku ketuk pintu dan ucap selamat tengah hari...mujur teringat...kalu tak mungkin aku sebut selamat pagi lagi...nantila aku sambung balik....

Jalan-jalan

photo frames

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails