Tempahan Jahit Manik (Tudung / Baju )

Nak buat tempahan jahit manik?

Tempahan Jahit Manik

1. Email (atiezah@rocketmail.com )call and sms kepada saya (019 9630377) untuk confirm ingin membuat tempahan,
2. Penghantaran baju/ tudung boleh by hand atau by post.
3. Tempoh tempahan bergantung kepada jenis paten/design dan keizinan masa. Secara umumnya, tempoh menjahit manik adalah sekitar 2- 3 hari sehingga 1 minggu (tidak termasuk tempoh pos) untuk sehelai baju / tudung.
4. Selepas tempahan siap, saya akan call/sms. Mengenai pembayaran pula, bagi tempahan yang by hand boleh bayar semasa baju / tudung diterima.
5. Bagi yang pos, anda dikehendaki membayar terlebih dahulu sebelum saya mengepos kembali baju / tudung anda itu.
6. Bayaran boleh dibuat secara bank-in di akaun BSN@ Maybank @ CIMB (no akaun akan diberikan semasa urusniaga). (Diingatkan juga, bayaran pos juga dikenakan kepada pelanggan dan free post sekiranya tempahan melebihi RM120)
7. Last but not least, selamat bergaya dengan manik anda.

Apa2 hal just sms atau emailkan pada saya detailnyer...ok....

Kaedah pengiriman yang terpantas ke mana-mana destinasi di seluruh Malaysia dengan kemudahan "Track & Trace". Setiap kiriman boleh dipantau melalui laman web Pos Malaysia di http://www.pos.com.my atau dengan menghubungi Khidmat Pelanggan Pos Malaysia di talian 1 300 300 300.

Penghantaran akan dibuat selepas bayaran di terima sahaja. Setiap kali buat pesanan, sila berikan NAMA & ALAMAT penuh anda ke no. 019 9630377. Kegagalan anda memberikan info lengkap mengakibatkan pesanan anda tidak dapat di hantarkan.

Kelas Pemulihan 2009

Salam....
sajer jer...tengah cek fail-fail lama, jumpe plak gambar-gambar ni, saja jer nak upload untuk buat dan tengok perubahan yang bakal dilakukan. Rugi pulak rasanya tak ambik gambar kelas masa aku take over dulu. alhamdulillah .....dah setahun aku duduk dalam kelasa ni, inilah sedikit perubahan yang aku buat. Banyak lagi nak make up dan idea tu datang bertimbun-timbun, tapi iyelah tak sempat masa... insyaalah aku tengah usahakan untuk buat yang terbaik untuk anak muridku ini.


Sudut tepi ruangan Bahasa Melayu dan Matematik. Gambar ini diawal tahun 2009.


Ruang pembelajaran murid pada pertengahan tahun 2009. Tambahan pada skirting meja. masih tak berubah cuma sekarang ni, aku cuma ubah kedudukan meja sikit. (ikut bilangan murid)

Sudut aktiviti belakang.

Ruang pembelajaran di awal tahun 2009. Masa tu skirting tak buat lagi.
Budak pun duduk dalam kumpulan

Ruang pembelajaran pada awal tahun 2009.
nanti aku akan upload gambar terbaru kelas aku, 2010.....bila dah siap solek nanti.
Tungggguuuuu.....

Jalan-jalan

photo frames

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails